Νέα - Ενημέρωση

Η Ζώης Ευσταθίου, μια εταιρία που δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στον χώρο της Θάλασσας τα τελευταία 73 xρόνια, πραγματοποίησε διήμερο σεμινάριο στις 7 και 8 Μαϊου στις εγκαταστάσεις της Ribco Marine -την οποία ευχαριστούμε για την διάθεση των εγκαταστάσεών της- στο Κορωπί, με την συμμετοχή συνολικά δεκαπέντε εξουσιοδοτημένων συνεργατών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Ιδανικές προτάσεις σε μηχανές και σκάφη για τους ανθρώπους που αγαπούν το ψάρεμα και τη θάλασσα, παρουσιάζει, η Ζώης Ευσταθίου Α.Ε., συμμετέχοντας ως Μέγας Χορηγός στην έκθεση Boat & Fishing (29-31 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO)

Media

  Στα πλαίσια ενημέρωσης και κατάρτισης του προσωπικού των συνεργαζόμενων κατασκευαστών & εμπόρων σκαφών, η ανανεωμένη ομάδα AFTER SALES της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ διοργάνωσε τεχνικό σεμινάριο τοποθέτησης, στις εγκαταστάσεις της στις 5 & 6 Δεκεμβρίου 2018.  
  Στην καρδιά των εξελίξεων, στην ετήσια παγκόσμια συνάντηση του οίκου VICTRON ENERGY, που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ Ολλανδίας στις 12 Νοεμβρίου 2018, βρέθηκε και φέτος η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.
  Στο τεχνικό σεμινάριο 2018 του οίκου VICTRON ENERGY, της κορυφαίας εταιρίας στον κόσμο στον χώρο της παραγωγής και διαχείρισης ενέργειας για σκάφη και όχι μόνο,παρευρέθηκε για ακόμη μία χρoνιά η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην πόλη ALMERE της Ολλανδίας στις 20 Σεπτεμβρίου 2018.

Σχετικα TWEETS

Εγγραφείτε στο newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το newsletter της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Αποστολή μηνύματος

E-mail 
Όνομα 
Μήνυμα 
Έλεγχος spam* sbfudd