Νέα - Ενημέρωση

Την πολύπλευρη στήριξη των συνεργατών της συνεχίζει η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ A.E. παραμένοντας σταθερή στις αρχές που διέπουν εδώ και δεκαετίες την λειτουργία της και την έχουν φέρει σε πρωταγωνιστική θέση στην ελληνική αγορά.
Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. ανακοίνωσε την συνεργασία της με την UNITECK, γαλλική εταιρία κατασκευής semi flexible solarp anel και ανοξείδωτων βάσεων 316L για τοποθέτηση σταθερών solar panel σε ρέλια και roll-bar σκαφών.
H ετήσια παγκόσμια συνάντηση 2017 του οίκου VICTRON ENERGY, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε., πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ Ολλανδίας στις 13 Νοεμβρίου 2017.
Με την πλήρη γκάμα των εξωλέμβιων κινητήρων MERCURY από 2,5 έως και 400 ίππους, καθώς και με τον προσομοιωτή του πιο εξελιγμένου συστήματος JOYSTICK PILOTTING παγκοσμίως, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.δίνει πάλι δυναμικά το παρόν και στο φετινό Ναυτικό Σαλόνι.
Σιγουριά στη λειτουργία σημαντικών συσκευών του σκάφους διασφαλίζει το Diode Battery Combiner της Victron Energy.

 

Αγαπητοί Πελάτες & Συνεργάτες

Σας ενημερώνουμε ότι οι τηλεφωνικές μας γραμμές έχουν βλάβη από τον ΟΤΕ, με αποτέλεσμα να δείχνει σε όποιον μας καλεί ότι δεν απαντάμε. 
Προχωρούμε σε εκτροπή της κεντρικής γραμμής 210 9409828 σε κινητό τηλέφωνο, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι ο φόρτος θα είναι μεγάλος.
Ο ΟΤΕ δεν μας έχει δώσει ημερομηνία πλήρους αποκατάστασης της βλάβης μέχρι στιγμής.
Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με email ή στα κινητά των πωλητών μας προς άμεση διευκόλυνσή σας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε το πρόβλημα να αποκατασταθεί σύντομα.

Σχετικα TWEETS

Εγγραφείτε στο newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το newsletter της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Αποστολή μηνύματος

E-mail 
Όνομα 
Μήνυμα 
Έλεγχος spam* tfchwh