Νέα - Ενημέρωση

Με σύνθημα «αποκτήστε τώρα σκάφος και μηχανή και ανακαλύψτε την δική σας παραλία» η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ A.E., υποδέχεται το καλοκαίρι και παρέχει δυνατότητα αγοράς «σκάφους και μηχανής» Mercury σε ειδικές τιμές. Για τον λόγο αυτό, η εταιρία δημιούργησε και προωθεί στην αγορά μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές που αποτελούν τον καλύτερο συνδυασμό για σωστή και ασφαλή πλεύση. Η πρωτοβουλία της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ δίνει την ευκαιρία σε όλους να ζήσουν τις δικές τους περιπέτειες αγοράζοντας το «πακέτο» της προσφοράς. Είτε είναι ιδιοκτήτες σκάφους είτε ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τώρα για πρώτη φορά οι προτάσεις της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και της Mercury ικανοποιούν κάθε απαίτηση. Οι…
Μια ακόμη παροχή, υψηλής τεχνολογίας, δίνει στην αγορά η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. διευκολύνοντας τους φίλους της θάλασσας και όχι μόνον.
Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. εκφράζοντας την στήριξή της σε αθλητικές δράσεις "έντυσε" το γήπεδο της Greek Padel Academy, στον Άλιμο με αφίσες των μηχανών Mercury.
Ανοικτή επικοινωνία με τους φίλους της θάλασσας και τους πελάτες της εγκαινίασε η Ζώης Ευσταθίου Α.Ε. Η εταιρεία δημιούργησε τη δική της σελίδα στο facebook ανοίγοντας τους διαύλους επικοινωνίας με τους «fan» του υγρού στοιχείου. Ενημέρωση, τεχνολογικές εξελίξεις, δραστηριότητες, γεγονότα, αλλά και συζητήσεις και ανταλλαγή πληροφόρησης δημιουργούν ένα μοναδικό forum διαλόγου που φέρει την σφραγίδα της Ζώης Ευσταθίου. Eκεί όλοι μπορούν να μαθαίνουν τα νέα προϊόντα, τα αξεσουάρ, τις εξωλέμβιες Mercury και Mariner, τα προϊόντα της Quicksilverπου εισάγει η εταιρία στην ελληνική αγορά κ.α. Ακολουθείστε την σελίδα για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας! https://www.facebook.com/zoisgr/
Ένα σύστημα που ρυθμίζει αυτόματα το τριμ της μηχανής έχει κατασκευάσει η Mercury και προωθεί στην ελληνική αγορά η «Ζώης Ευσταθίου».

 

Αγαπητοί Πελάτες & Συνεργάτες

Σας ενημερώνουμε ότι οι τηλεφωνικές μας γραμμές έχουν βλάβη από τον ΟΤΕ, με αποτέλεσμα να δείχνει σε όποιον μας καλεί ότι δεν απαντάμε. 
Προχωρούμε σε εκτροπή της κεντρικής γραμμής 210 9409828 σε κινητό τηλέφωνο, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι ο φόρτος θα είναι μεγάλος.
Ο ΟΤΕ δεν μας έχει δώσει ημερομηνία πλήρους αποκατάστασης της βλάβης μέχρι στιγμής.
Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με email ή στα κινητά των πωλητών μας προς άμεση διευκόλυνσή σας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε το πρόβλημα να αποκατασταθεί σύντομα.

Σχετικα TWEETS

Εγγραφείτε στο newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το newsletter της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Αποστολή μηνύματος

E-mail 
Όνομα 
Μήνυμα 
Έλεγχος spam* ubwijh