Νέα - Ενημέρωση

Με την πλήρη γκάμα των εξωλέμβιων κινητήρων MERCURY από 2,5 έως και 400 ίππους, καθώς και με τον προσομοιωτή του πιο εξελιγμένου συστήματος JOYSTICK PILOTTING παγκοσμίως, η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.δίνει πάλι δυναμικά το παρόν και στο φετινό Ναυτικό Σαλόνι.
Σιγουριά στη λειτουργία σημαντικών συσκευών του σκάφους διασφαλίζει το Diode Battery Combiner της Victron Energy.
Με σύνθημα «αποκτήστε τώρα σκάφος και μηχανή και ανακαλύψτε την δική σας παραλία» η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ A.E., υποδέχεται το καλοκαίρι και παρέχει δυνατότητα αγοράς «σκάφους και μηχανής» Mercury σε ειδικές τιμές. Για τον λόγο αυτό, η εταιρία δημιούργησε και προωθεί στην αγορά μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές που αποτελούν τον καλύτερο συνδυασμό για σωστή και ασφαλή πλεύση. Η πρωτοβουλία της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ δίνει την ευκαιρία σε όλους να ζήσουν τις δικές τους περιπέτειες αγοράζοντας το «πακέτο» της προσφοράς. Είτε είναι ιδιοκτήτες σκάφους είτε ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τώρα για πρώτη φορά οι προτάσεις της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και της Mercury ικανοποιούν κάθε απαίτηση. Οι…
Μια ακόμη παροχή, υψηλής τεχνολογίας, δίνει στην αγορά η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. διευκολύνοντας τους φίλους της θάλασσας και όχι μόνον.
Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. εκφράζοντας την στήριξή της σε αθλητικές δράσεις "έντυσε" το γήπεδο της Greek Padel Academy, στον Άλιμο με αφίσες των μηχανών Mercury.

Σχετικα TWEETS

Εγγραφείτε στο newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το newsletter της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Αποστολή μηνύματος

E-mail 
Όνομα 
Μήνυμα 
Έλεγχος spam* vkqmsq