Νέα - Ενημέρωση

Κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της Boat & Fishing, τα εκθέματα της «Ζώης Ευσταθίου Α.Ε.» που εστιασμένα απευθύνθηκαν στους ανθρώπους της θάλασσας.
Ιδανικές προτάσεις σε μηχανές και σκάφη για τους ανθρώπους που αγαπούν το ψάρεμα και τη θάλασσα, παρουσιάζει, η Ζώης Ευσταθίου Α.Ε., που συμμετέχει στην έκθεση Boat & Fishing (7-9 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO). Στο φιλόξενο περίπτερό της εταιρίας ο επισκέπτης θα ενημερώνεται για τα νέα προϊόντα, την τεχνολογία, την ποιότητα τους, ενώ μπορεί να βρει μέσα από τις συμβουλές των στελεχών της εταιρίας, την ξεχωριστή λύση που θα προσφέρει άνεση και σιγουριά στις θαλασσινές του περιπέτειες. H εταιρία απευθύνεται στους λάτρεις της θάλασσας και προσφέρει καινοτομία, ποιότητα και προσιτές τιμές. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα…
Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ συμμετέχει και φέτος στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών και σας περιμένει στο περίπτερό της Γ2.  Νέα για το 2017        
Η Mercury παρουσιάζει τους νέους τετράχρονους 80-100-115 ίππων 2100 κυβικά εκατοστά - 163 κιλά.
Η Hyundai Seasall παρουσιάζει τον νέο S270. 

 

Αγαπητοί Πελάτες & Συνεργάτες

Σας ενημερώνουμε ότι οι τηλεφωνικές μας γραμμές έχουν βλάβη από τον ΟΤΕ, με αποτέλεσμα να δείχνει σε όποιον μας καλεί ότι δεν απαντάμε. 
Προχωρούμε σε εκτροπή της κεντρικής γραμμής 210 9409828 σε κινητό τηλέφωνο, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι ο φόρτος θα είναι μεγάλος.
Ο ΟΤΕ δεν μας έχει δώσει ημερομηνία πλήρους αποκατάστασης της βλάβης μέχρι στιγμής.
Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με email ή στα κινητά των πωλητών μας προς άμεση διευκόλυνσή σας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε το πρόβλημα να αποκατασταθεί σύντομα.

Σχετικα TWEETS

Εγγραφείτε στο newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το newsletter της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Αποστολή μηνύματος

E-mail 
Όνομα 
Μήνυμα 
Έλεγχος spam* umpfwf