Νέα - Ενημέρωση

Η νέα γενιά κινητήρων Mercury  διατίθεται πλέον στην ελληνική αγορά από τη ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε., δίνοντας στους λάτρεις της θάλασσας τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν ότι καλύτερο, πιο σύγχρονο και ισχυρό έχει δημιουργήσει η εταιρία μέσα από έρευνες και αξιοποίηση της τεχνολογίας. 
Με μια ακόμη παρουσία της, αυτή τη φορά στηρίζοντας την έκδοση του βιβλίου "Παίζουμε Ιστιοπλοΐα"από τις εκδόσεις ONDECK, η εταιρία ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.κάνει φανερή την προσήλωσή της στα δρώμενα που αφορούν την θάλασσα.
Μια σημαντική συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης παραγωγό προϊόντων για ναυτική χρήση VIGOUROUX, ξεκίνησε η εταιρία ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ A.E. ενισχύοντας έτσι την θέση της στην παροχή ποιοτικών προϊόντων στην ελληνική αγορά.
Mε αισιοδοξία και βεβαιότητα για το 2018 καθώς και ευχές για μία καλή χρονιά, τα στελέχη και το προσωπικό της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. διασκέδασαν και πέρασαν μία ευχάριστη βραδιά στο "Ελλάδος Εικόνες" όπου η εταιρία πραγματοποίησε εκδήλωση κόβοντας εθιμοτυπικά την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του 2018.
Στην κορυφή των εξελίξεων στην τεχνολογία μηχανών θαλάσσης παραμένει η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ A.E., φέρνοντας στην αγορά ότι πιο σύγχρονο δημιουργεί η MercuryMarine με τελευταίο επίτευγμα τους νέους τετράχρονους V6, 24-βάλβιδους ατμοσφαιρικούς κινητήρες, 3,4 λίτρων, διαθέσιμους σε εκδόσεις 175, 200 & 225 ίππων.

 

Αγαπητοί Πελάτες & Συνεργάτες

Σας ενημερώνουμε ότι οι τηλεφωνικές μας γραμμές έχουν βλάβη από τον ΟΤΕ, με αποτέλεσμα να δείχνει σε όποιον μας καλεί ότι δεν απαντάμε. 
Προχωρούμε σε εκτροπή της κεντρικής γραμμής 210 9409828 σε κινητό τηλέφωνο, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι ο φόρτος θα είναι μεγάλος.
Ο ΟΤΕ δεν μας έχει δώσει ημερομηνία πλήρους αποκατάστασης της βλάβης μέχρι στιγμής.
Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με email ή στα κινητά των πωλητών μας προς άμεση διευκόλυνσή σας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε το πρόβλημα να αποκατασταθεί σύντομα.

Σχετικα TWEETS

Εγγραφείτε στο newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το newsletter της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Αποστολή μηνύματος

E-mail 
Όνομα 
Μήνυμα 
Έλεγχος spam* dzqelo